Οι Κυριακές στο the Sushi bar γίνονται μέρα συνάντησης των Sushi Lovers αφού από 19/3 έως 28/5 το the Sushi bar σε μυεί στα είδη και την τέχνη του sushi με 20% έκπτωση για να τα δοκιμάσεις όλα!
Το the Sushi bar μύησε τους Αθηναίους στο sushi και με τα 20 και πλέον χρόνια εμπειρίας ανοίγει τα «βαριά χαρτιά» του καταλόγου του με 120 πιάτα να ομαδοποιούνται ανά είδος δίνοντας σου έτσι την ευκαιρία να δοκιμάζεις διαφορετικά είδη κάθε Κυριακή και να μυηθείς στο αυθεντικό sushi και την Ιαπωνική φιλοσοφία.
Η πρώτη Κυριακή ξεκινάει στις 19/3 με τα πρωτοποριακά «the Sushi bar burgers» και συνεχίζει με sashimi, nigiri, temaki, gunkan nigiri, νηστίσιμα με καλαμάρι, γαρίδες και χταπόδι και πολλά άλλα για να γίνεις ο απόλυτος “sushi expert”.
Αναλυτικά:
19/3 the Sushi bar burger
Η νέα τάση σε έξι λαχταριστά sushi burgers που παντρεύουν τα παραδοσιακά στοιχεία της Iαπωνικής κουζίνας με την κλασική δομή του burger.
26/3 White fish & Tuna Sashimi
Φιλέτα από ωμά ολόφρεσκα Λευκά ψάρια & Τόνο, φιλεταρισμένα με δεξιοτεχνία από τον Sushi Master του the Sushi bar. Αν θες να λέγεσαι “sushi lover” το sashimi σε μυεί στον αληθινό κόσμο του sushi.
2/4 Temaki Sunday – make your own!
Δοκιμάζεις παραλλαγή όλων των ρολών (maki) του καταλόγου (100+) σε χορταστικό χωνάκι από φύκι/γλυκιά ομελέτα/rice paper ή φτιάχνεις το δικό σου με τα υλικά που θα επιλέξεις.
9/4 Lenten Sunday (Tako, Ika & Ebi)
Όλα τα νηστίσιμα πιάτα με χταπόδι (tako), καλαμάρι (ika) & γαρίδα (ebi). Από μικρά μαριναρισμένα χταποδάκια με ξύσμα λεμονιού & wasabi μέχρι γαρίδες “ντυμένες” με crispy noodles.
23/4 Japanese & Seaweed Salads Sunday
Japanese style σαλάτες & σαλάτες με φύκια nori, wakame & hijiki σε συνδυασμό με sashimi & επιλεγμένα θαλασσινά.
30/4 Nigiri Sunday
22 επιλογές για τα αγαπημένα nigiri (φιλέτα ψαριών, θαλασσινών ή λαχανικών πάνω σε ρύζι).
7/5 Sake drinks Sunday
Μύηση στο παραδοσιακό Ιαπωνικό ποτό από ρύζι μέσα από ποικιλία εξαιρετικών, παραδοσιακών και ιδιαίτερων Sake. Από το “Superior Junmai Ginjo” της Hakutsuru με μεταξένια υφή και ισορροπημένη απαλότητα, το “Japanese Orchard Citrus Yuzu” της Hakushika με το ασύγκριτα φρέσκο άρωμα εσπεριδοειδών μέχρι τα νέα δροσερά “Cucumber shots” με sake μέσα σε ποτηράκι φτιαγμένο από αγγούρι.
14/5 Salmon skin & tempura maki Sunday
Maki (ρολά) με δέρμα σολομού (με “crispy αίσθηση”) & maki με γαρίδα tempura (τηγανιτή γαρίδα σε Japanese style κουρκούτι).
21/5 “Chef’s specials” Sunday
Όλα τα signature πιάτα του the Sushi bar. Θα απολαύσεις κυρίως τα sashimi με τις ξεχωριστές sauce του the Sushi bar. Μην παραλείψεις να δοκιμάσεις τα Mediterranean και ό, τι άλλο σου προτείνει ο Sushi Master.
28/5 Gunkan nigiri Sunday
Τα γνωστά nigiri γίνονται Gunkan παίρνοντας το όνομά τους από το σχήμα βάρκας που σχηματίζει το φύκι (gunkan στα Ιαπωνικά σημαίνει βάρκα). Η γέμισή τους είναι παραδοσιακά το ρύζι και στην κορυφή τους ψάρια, θαλασσινά & λαχανικά.
tip: Εκτός από τη soya sauce που πάντα συνοδεύει το sushi σου, ζήτα την home made sauce & το φρέσκο ginger που πικλάρεται στο the Sushi bar.
Κάθε Κυριακή από τις 19/3 έως τις 28/5, 12.30-00.30 στα the Sushi bar Νέου Ψυχικού & Παγκρατίου.
Κρατήσεις (απαραίτητες): 210 67 29 333-4 & 210 75 24 354
* Ισχύει μόνο για το εστιατόριο