Το The Sushi Bar ευχαριστεί όλους όσοι το αγαπούν για 18 συνεχόμενα χρόνια και τους κάνει δώρο* το αγαπημένο τους πιάτο για 18 μέρες (από 31 Μαρτίου έως τις 17 Απριλίου)

*Ισχύει μόνο για το dine in και εφόσον προηγηθεί τηλεφωνική κράτηση στο εστιατόριο

 

Πως ξεκίνησε η ιστορία

Ήταν Απρίλιος του 1995 όταν δύο φίλοι αποφάσισαν να ενώσουν τις γνώσεις & τις εμπειρίες τους, για να συστήσουν για πρώτη φορά το σούσι στο αθηναϊκό κοινό.

Η γοητεία της ιαπωνικής κουλτούρας, οι καινοτόμες ιδέες τους για την εστίαση, η επιστημονική προσέγγιση (με master στη Θαλάσσια Βιολογία στις Η.Π.Α) σε συνδυασμό με την αγάπη τους για το σούσι, τους οδήγησαν στην υλοποίηση της ιδέας που άνθησε σωστά και σύντομα ήταν εκείνοι που παρουσίασαν στην Αθήνα το πρώτο sushi bar !

Ο λόγος για τους ιδιοκτήτες του The Sushi Bar (Βαγγέλη Τσιόδουλο & Νίκο Γαυγιωτάκη) που είναι συνέταιροι για 18 χρόνια και το ιδιαίτερο αυτό φαγητό που μέχρι το 1996 ήταν άγνωστο στην γαστριμαργική αγορά της Αθήνας.

Στις 25 Μαρτίου του 1996 ανοίγει το πρώτο The Sushi Βar στην Πλ. Βαρνάβα που για χρόνια έχει τον τίτλο του «ιστορικού sushi bar», αφού η ανταπόκριση του κοινού ήταν ενθουσιώδης στις πρωτότυπες αυτές γεύσεις. Σύντομα ακολούθησαν τρία ακόμα εστιατόρια  στη Γλυφάδα, στο Ν. Ψυχικό και στο Π. Φάληρο.

Για 18 συνεχόμενα χρόνια το The Sushi Bar αποτελεί ένα σταθερό σημείο αναφοράς, στην Αθήνα. Το μυστικό της πολύχρονης επιτυχίας του είναι απλό: άριστη γνώση της ιαπωνικής κουζίνας, εξαιρετική ποιότητα πρώτων υλών, σωστοί συνδυασμοί αυθεντικών υλικών και φιλόξενη διάθεση.