Από τις 25 Μαρτίου έως τις 25 Απριλίου το the Sushi bar γιορτάζει μαζί σας 20 χρόνια jap-διαδρομής και σας προσφέρει 20% έκπτωση σε όλα τα nigiri.

Από τις 25 Μαρτίου έως τις 25 Απριλίου το the Sushi bar γιορτάζει μαζί σας 20 χρόνια jap-διαδρομής και σας προσφέρει 20% έκπτωση σε όλα τα nigiri.20 χρόνια πριν το the Sushi bar στην Πλατεία Βαρνάβα ήταν αυτό που μύησε για πρώτη φορά το Αθηναϊκό κοινό στον μέχρι τότε άγνωστο κόσμο του σούσι.

Σήμερα με τρία sushi bar σε στρατηγικά σημεία της πόλης σε Ν. Ψυχικό, Παγκράτι & Π. Φάληρο το the Sushi bar συνεχίζει τη μακρόχρονη πορεία του και παραμένει πιστό στις ιαπωνικές αξίες προσφέροντας αδιαπραγμάτευτη ποιότητα.

Στο the Sushi bar πιστεύουμε πως η απόλαυση του σούσι δεν είναι μόνο μια γευστική εμπειρία αλλά ένα ταξίδι στη φιλοσοφία και την παράδοση μιας ολόκληρης κουλτούρας. ‘Ενα επιτυχημένο αυθεντικό sushi bar, με διάρκεια στο χρόνο, χρειάζεται να έχει βαθιά γνώση της ιαπωνικής φιλοσοφίας, άριστη ποιότητα πρώτων υλών αλλά και την εμπειρία να δημιουργήσει ακόμα περισσότερους φανατικούς του είδους.