Όλα τα ψάρια που χρησιμοποιούμε στα εστιατόρια The Sushi Bar είναι ελληνικά, (εκτός του σολομού). Η καθαρότητα και ο πλούτος της πανίδας των ελληνικών θαλασσών μας δίνουν την ευκαιρία πολλαπλών επιλογών με αξιοζήλευτη, παγκοσμίως, ποιότητα.
Όλα τα υπόλοιπα υλικά που χρησιμοποιούμε στα The Sushi Bar εισάγονται από την Γαλλία. Τα φύκια, η σόγια, το χαρακτηριστικό καρύκευμα wasabι, το σάκε και το ρύζι έρχονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση πληρώντας τις αυστηρότερες προδιαγραφές.
* Όλες οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε στα εστιατόρια The Sushi Bar πωλούνται και σε χονδρική ή λιανική, (αυθεντικό σάκε, σόγια,ρύζι, wasabi, φύκια και φιλέτα ψαριών) κατόπιν συνεννόησης.