Η απόλαυση του sushi δεν είναι μόνο μια γευστική εμπειρία αλλά ένα ταξίδι στη φιλοσοφία και στην παράδοση μιας ολόκληρης κουλτούρας. 20 χρόνια πριν, η αγάπη μας για την κουλτούρα αυτή, μας οδήγησε να εισάγουμε για πρώτη φορά το Αθηναïκο κοινό στον κόσμο του sushi.

Οι «βαθιά μυημένοι» γνωρίζουν πως στο the Sushi bar θα βρουν μόνο φρέσκες πρώτες ύλες, ψάρια ημέρας από το δικό μας δίκτυο ψαράδων, φρέσκο τζίντζερ πικλαρισμένο από εμάς, αλλά πάνω απ’όλα την εμπειρία μας και την επιστημονική προσέγγιση που διασφαλίζει την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα που προσφέρουμε.

Στο the Sushi bar οι γνώστες του είδους θα απολαύσουν τη βελούδινη υφή στα φιλέτα ψαριών (sashimi) αφού η δεξιοτεχνία στο φιλετάρισμα ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς, ενώ οι αρχάριοι θα ανακαλύψουν, με τη δική μας καθοδήγηση, πως το sushi μπορεί να είναι κατά βάση ωμό αλλά πως τελικά όλα είναι θέμα ποιότητας και κατάλληλης προσέγγισης.

‘Ενα επιτυχημένο αυθεντικό sushi bar, με διάρκεια στο χρόνο, χρειάζεται να έχει σεβασμό στις ιαπωνικές αξίες, βαθιά γνώση της ιαπωνικής φιλοσοφίας, άριστη ποιότητα πρώτων υλών και εμπειρία για την κατάλληλη επιλογή και προετοιμασία τους.

The Sushi bar N. Ψυχικό-Παγκράτι-Π. Φάληρο